160 gramm blog Instagram kihívás

160gramm.hu Lupui Iza közzétett ma egy Instagram kihívást #mutasdazeletmodod hashtag-gel, amihez, úgy döntöttem csatlakozom!

instagram-1474231_1920

Iza felhívása a következőképpen szól:

“Megadom a napi témákat, nektek nincs más dolgotok, mint adott napon feltölteni a témához kapcsolódó fényképeteket. (…) Használjátok a #mutasdazeletmodod hashtaget (így, ékezetek nélkül), hogy megtaláljam a fotóitokat. Minden napot követően kiválasztom a nekem legjobban tetsző képet, amit bemutatok a blog fb oldalán.”

Az eredeti bejegyzést ITT találjátok!

Még soha nem csináltam ilyet, nem vettem részt sem Facebook-os sem pedig Instagram-os kihívásokban, úgyhogy azt gondolom éppen itt az ideje, és talán a blognak sem fog megártani egy kicsit aktívabb Instagram jelenlét, és napi 1 rövid kis bejegyzés a tapasztalatokról.

Hogy miért jelentkeztem a kihívásra? Azt gondolom, hogy tanulhatok belőle. Láthatom más emberek nézőpontjait, véleményét, mindennapi kis életét. Vagy éppen azt, ha ugyanazt gondoljuk a dolgokról. Mindemellett kezdő blogírónak gyakorlást is jelent, írás és fényképezés terén egyaránt.

Hogy mi sül majd ki belőle? Még nem tudom, de izgatottan várom, hogyan birkózom meg a napi kihívással. A fejleményeket olvashatjátok itt, illetve a @sajtosbajszos Instagram oldalon! Csatlakozzatok Ti is, legyünk minél többen!

Egy hozzászólás Új írása

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s